Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Инђија се захваљује Александру Вучићу који је 11 година водио нашу странку, радно, вредно и предано, спроводећи њен програм и који је допринео да се у Србији, пре свега, сачува мир, да се боримо за наш народ на Косову и Метохији, да наша земља буде поштована у свету, да незави

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ-УЈЕДИЊЕНИ НА СКУПУ 26.МАЈА

Општину Инђија видим као свој једини дом из којег не желим никада да одем. Српска напредна странка у Инђији, од када је преузела одговорност за руковођење општином, трудила се да се Инђија гради и развија, да решавамо проблеме и да се боримо за бољи живот свих њених становника, како у селу тако и у граду.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Oпштински одбор Српске напредне странке Инђија најоштрије осуђује понашање опозиције у тренутку када је читава земља уједињена у великој тузи и болу.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Инђија најоштрије осуђује још један у низу отворених прижељкивања смрти председника Србије, Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Председник Александар Вучић и његова породица свакодневно од стране опозиције трпе увреде и омаловажавање, чиме се крше основна људска права. У недостатку политичких идеја, а у циљу сакупљања јефтиних политичких поена, комби опозиција вређа и понижава породицу Вучић.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ-24.МАРТ, ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ИНЂИЈА

Поводом годишњице почетка агресије НАТО пакта на нашу земљу Општински одбор Српске напредне странке Инђија подсећа грађане да никада не смемо заборавити злочине почињене од стране тадашњих светских моћника над Србијом.

СНАЖНА ОСУДА ВЕЧЕРАШЊИХ ДОГАЂАЈА ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА СРБИЈЕ

Општински одбор СНС Инђија најоштрије осуђује вечерашње догађаје испред Председништва Србије где су лажне патриоте удружене са представницима бившег режима позвале на убиство председника Александра Вучића.

Pages