Саопштења

САОПШТЕЊЕ

У своје лично име, као председник општине Инђија, и у име Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији, апсолутно подржавам предлог градоначелника Новог Сада и потпредседника Српске напредне странке, Милоша Вучевића, да једини наш кандидат на предстојећим председничким изборима буде досадашњи председник Републ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Инђији најоштрије осуђује данашњу ескалацију дивљања представника опозиције на челу са предводником Бошком Обрадовићем, а који данима промовишу насиље над политичким противницима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Инђији најоштрије осуђује данашње нападе медија под контролом тајкуна Ђиласа на Данила, сина Александра Вучића, као и константне нападе на породицу председника Вучића.

СРЕЋНИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

У 2019. години смо урадили много. У наступајућој 2020. ћемо урадити још више.

Свим грађанима општине Инђија срећне новогодишње и божићне празнике жели Општински одбор Српске напредне странке Инђија.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Свим суграђанима који Божић славе по Грегоријанском календару, Општински одбор Српске напредне странке Инђија упућује најискреније честитке. Нека вама и вашим породицама најрадоснији хришћански празник донесе мир, здравље, слогу и срећу. Срећан Божић и Нова 2020. година. ОО СНС Инђија.

Саопштење

Општински одбор СНС Инђија најоштрије осуђује прљаве, подмукле и неосноване нападе представника опозиције на председника Србије Александра Вучића, који у својој немоћи и очају, а након њихових неуспеха и дебакла на митинзима, нападају и чланове председникове породице.

Реакција на вређање новинарке

Поводом срамних увреда, које је Сергеј Трифуновић упутио новинарки, реаговала је и Радмила Митровић, члан ОО СНС Инђија и Шеф одборничке групе СНС у СО Инђија.

СКУП ХИР ПОЈЕДИНАЦА: Инђији пресуда од 1.35 милиона евра због спортске хале, прети блокада рачуна

Да је изградња нове спортске хале у Инђији велика омча око врата која све више стеже локални буџет, показује другостепена пресуда Привредног апелационог суда у Београду којом је Општина Инђија дужна да у року од 8 дана плати 1.358.433,15 евра.

Филиповић се није појавио на ТВ дуел са Гак Владимиром

ТВ дуел, који сте имали прилике да видите на Сремској телевизији а на којем се није појавио Петар Филиповић, доказао је и показао оно што причамо и пишемо данима. Владимир Гак је провереним чињеницама доказао на чијој страни је истина.

Pages