Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

На данашњем заседању ванредне седнице Народне Скупштине Србије, када смо требали показати јединство јаче него икад, опозиција је још једном показала да је не занима решавање косовског проблема већ искључиво прављење хаоса и дестабилизовање свих напора председника Вучића у очувању мира, стабилности и економског напре

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински одбор Српске напредне странке Инђија, у најважнијем тренутку новије српске историје, пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у вођењу политике која ће обезбедити коначни мир на просторима Косова и Метохије, а истовремено заштитити српски народ и светиње од даљег погрома.

САОПШТЕЊЕ

У своје лично име, као председник општине Инђија, и у име Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији, апсолутно подржавам предлог градоначелника Новог Сада и потпредседника Српске напредне странке, Милоша Вучевића, да једини наш кандидат на предстојећим председничким изборима буде досадашњи председник Републ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Инђији најоштрије осуђује данашњу ескалацију дивљања представника опозиције на челу са предводником Бошком Обрадовићем, а који данима промовишу насиље над политичким противницима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Инђији најоштрије осуђује данашње нападе медија под контролом тајкуна Ђиласа на Данила, сина Александра Вучића, као и константне нападе на породицу председника Вучића.

СРЕЋНИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

У 2019. години смо урадили много. У наступајућој 2020. ћемо урадити још више.

Свим грађанима општине Инђија срећне новогодишње и божићне празнике жели Општински одбор Српске напредне странке Инђија.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Свим суграђанима који Божић славе по Грегоријанском календару, Општински одбор Српске напредне странке Инђија упућује најискреније честитке. Нека вама и вашим породицама најрадоснији хришћански празник донесе мир, здравље, слогу и срећу. Срећан Божић и Нова 2020. година. ОО СНС Инђија.

Саопштење

Општински одбор СНС Инђија најоштрије осуђује прљаве, подмукле и неосноване нападе представника опозиције на председника Србије Александра Вучића, који у својој немоћи и очају, а након њихових неуспеха и дебакла на митинзима, нападају и чланове председникове породице.

Реакција на вређање новинарке

Поводом срамних увреда, које је Сергеј Трифуновић упутио новинарки, реаговала је и Радмила Митровић, члан ОО СНС Инђија и Шеф одборничке групе СНС у СО Инђија.

Pages