Саопштења

САОПШТЕЊЕ

У своје лично име, као председник општине Инђија, и у име Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији, апсолутно подржавам предлог градоначелника Новог Сада и потпредседника Српске напредне странке, Милоша Вучевића, да једини наш кандидат на предстојећим председничким изборима буде досадашњи председник Републике Србије, Александар Вучић.

Све оно што је урађено у Србији за време док је био премијер, а поготово за време док је био председник државе, наше, једине, Србије, можемо рећи да је више него у последњих педесет година.

Држава је данас јака, стабилна, и таква мора и да остане. Напредује на свим пољима, поготово када причамо о новим радним местима, о борби за младе, о стању и напредовавању Војске Републике Србије, а нарочито о очувању српског Косова и Метохије и борби која се води много деценија, али никада оволико интензивно и одлучно у намери да Косово и Метохија остане део Републике Србије.

Пружам апсолутну подршку, као што је Милош Вучевић, потпредседник Српске Напредне Странке предложио, и, такође, сматрам да председник, без обзира на притиске на њега и његову породицу, мора да прихвати кандидатуру због Србије, због наше деце и будућности. Владимир Гак, с.р.