Вести

ВРТИЋ СПРЕМАН ЗА НОВЕ МАЛИШАНЕ: Завршава се надоградња објекта Невен

Објекат „Невен“ предшколске установе „Бошко Буха“ у Инђији биће ускоро спреман за упис нових малишана. У току су завршни радови на фасади и изолацији а унутрашњи груби грађевински радови су завршени. Остало је да се након сушења зидова и пода постави паркет и неопходни мобилијари.

ОБЕЛЕЖЕНА СТРАНАЧКА СЛАВА СВЕТА ПЕТКА

Општински одбор Српске напредне странке Инђија обележио је Свету Петку, славу странке.

Због тренутне епидемиолшке ситуације ове године прослава славе странке је обележена уз присуство мањег броја чланова који су се сабрали у храму Ваведења Пресвете Богородице у Инђији.

УВЕК УЗ СВОЈЕ СЕЛО-НОВИ СЛАНКАМЕН

Уређење простора око амбуланте дома здравља у Новом Сланкамену била је једна од активности коју су спровели чланови Српске напредне странке месног одбора Нови Сланкамен.

УВЕК УЗ СВОЈЕ МЕШТАНЕ

После реконструкције зграде месне заједнице у којој се налази и пошта у Старом Сланкамену, чланови и активисти Српске напредне странке овог месног одбора, организовали су се како би помогли да се ископају канали за довод воде али и да се зграда повеже на канализацију.

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА СПОРТСКОГ ТЕРЕНА

Сунчано поподне искористили су чланови четвртог месног одбора Српске напредне странке Инђија, како би уредили и очистили смеће са спортског терена који се налази у близини основне школе "Петар Кочић" у Инђији.

УРЕЂЕН ЗЕЛЕНИ ПОЈАС У НАСЕЉУ ШАНГАЈ

У насељу "Шангај" у Инђији је услед убрзаног ширења стамбених објетака уочено да дрвореди не прате степен изграђености.

Узимајући у обзир ову чињеницу чланови и активиси трећег МО СНС Инђија иницирали су а и помогли у садњи зеленила, а све у складу са планом комуналног предузећа.

ОБИЛАЗАК СТАРИЈИХ СУГРАЂАНА

Брига о старијим суграђанима, онима коју су тешко болесни, као и о оним особама које живе сами је један од приоритетних задатака Српске напредне странке.

Pages