Вести

РАЗГОВОР СА МЕШТАНИМА НОВИХ КАРЛОВАЦА

Председник општине Инђија Владимир Гак и посланица у НС Србије Драгана Радиновић, који су уједно и повереници Општинско одбора Инђија, данас су обавили разговоре са мештанима Нових Карловаца. Овом приликом мештани Нових Карловаца су изложили своје проблеме, предлоге и сугестије на које ће убрзо добити одговор.

ЈЕДНОГЛАСНА ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији одржан је састанак одбора на коме се на дневном реду нашла једна тачка и то предлог да АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ буде кандидат за ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ.

УРЕЂЕН ПРОСТОР У БЛОКУ 63

Активисти Првог месног одбора Српске напредне странке Инђија, организовали су акцију уређења пролаза у комплексу зграда у Блоку 63 у Инђији.

ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СТРАНКЕ СВЕТА ПЕТКА

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији је обележена страначка Слава, Света Петка.

Кум и домаћин ове године је Илија Трбовић.

Обележавању страначке Славе је присуствовао председник општине Владимир Гак, чланови и гости.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ОПШТИНЕ ИНЂИЈА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ

Поводом Дана ослобођења општине Инђија у Другом светском рату председник општине Инђија Владимир Гак и председник СО Инђија Ђорђе Димић положили су венце на споменик Партизанско-подунавском одреду.

Нека је вечна слава ослободиоцима.

Извор: Општина Инђија

Фото: Printscreen

РЕКОНСТРУКЦЈА ВАЖНЕ САОБРАЋАЈНИЦЕ

У току је реконструкција пута Банстол–Чортановци за шта је из покрајинског буџета издвојено 260,6 милиона динара.

Како се радови одвијају уверили су се председник Покрајинске владе Игор Мировић и председник општине Инђија Владимир Гак.

ПОСЕТА ПОЉОПРИВРЕДНОМ ГАЗДИНСТВУ У НОВОМ СЛАНКАМЕНУ

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић и покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишли су у пратњи председника општине Инђија Владимира Гака пољопривредно газдинство Алексић у Новом Сланкамену.

БУДУЋНОСТ ИНЂИЈЕ

Најбољим ђацима и спортистима лаптоп рачунари.

Укупно 90 вуковаца и спориста који су остварили запажене резултате добили су лаптоп рачунаре као награду за свој труд и знање које су показали у школској 2019/2020 години.

Pages