Вести

УВЕК УЗ СВОЈЕ МЕШТАНЕ

После реконструкције зграде месне заједнице у којој се налази и пошта у Старом Сланкамену, чланови и активисти Српске напредне странке овог месног одбора, организовали су се како би помогли да се ископају канали за довод воде али и да се зграда повеже на канализацију.

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА СПОРТСКОГ ТЕРЕНА

Сунчано поподне искористили су чланови четвртог месног одбора Српске напредне странке Инђија, како би уредили и очистили смеће са спортског терена који се налази у близини основне школе "Петар Кочић" у Инђији.

УРЕЂЕН ЗЕЛЕНИ ПОЈАС У НАСЕЉУ ШАНГАЈ

У насељу "Шангај" у Инђији је услед убрзаног ширења стамбених објетака уочено да дрвореди не прате степен изграђености.

Узимајући у обзир ову чињеницу чланови и активиси трећег МО СНС Инђија иницирали су а и помогли у садњи зеленила, а све у складу са планом комуналног предузећа.

ОБИЛАЗАК СТАРИЈИХ СУГРАЂАНА

Брига о старијим суграђанима, онима коју су тешко болесни, као и о оним особама које живе сами је један од приоритетних задатака Српске напредне странке.

УРЕЂЕНА ОБАЛА ЈАРКОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА

Лепо недељно преподне чланови месног одбора Српске напредне странке Јарковци искористили су како би околину Јарковачког језера очистили од смећа.

Ово језеро током читаве године користе риболовци, а викендом у његовој лепоти уживају и бројне продице како би слободно време провели у природи.

УРЕЂЕН ПЛАТО ИСПРЕД ДОМА КУЛТУРЕ У ЉУКОВУ

Како би имали што уређеније место чланови месног одбора Српске напредне странке Љуково искористили су недељно преподне и уредили плато испред дома културе и православног храма Успења Пресвете Богородице у овом месту.

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ПАРКА КОД ШКОЛЕ

Чланови четвртог месног одбора Српске напредне странке Инђија организовали су акцију уређења спотског терена који се налази у близини основне школе Јован Поповић у Инђији. Пoред ученика школе овај терен користе и бројни наши суграђани за рекреацију али и поједини спортски клубови.

УРЕЂЕН ПРОЛАЗ КОД СРЕМСКЕ УЛИЦЕ

Чланови другог месног одбора Српске напредне странке Инђија, уредили су пролаз између Сремске и улице Вељка Петровића. Активисти су сакупили смеће и извршили уређење стазе тако што су почупали коров и очистили пролаз. Чланови овог месног одбора су стубове на којима се налази јавна расвета ошмирглали и офарбали.

ОБИЛАЗАК СТАРИЈИХ СУГРАЂАНА

Чланови трећег месног одбора Српске напредне странке Инђија, обишли су поједине старије суграђане и том приликом им пружили неопхдну помоћ у домаћинству.

НАСТАВЉАМО СА АКЦИЈАМА

Чланови првог месног одбора Српске напредне странке Инђија, очистили су спортски терен на углу улица Железничка и Београдска у близини установе Културни центар.

Pages