Вести

БУДУЋНОСТ ИНЂИЈЕ

Најбољим ђацима и спортистима лаптоп рачунари.

Укупно 90 вуковаца и спориста који су остварили запажене резултате добили су лаптоп рачунаре као награду за свој труд и знање које су показали у школској 2019/2020 години.

ОТВОРЕН НОВИ ТЕРЕН У ИНЂИЈИ

Председник општине Инђија Владимир Гак и покрајински секретар за спорт Дане Баста присуствовали су отварању новог терена у "Ламели" и реконструисане школске сале у Новом Сланкамену.

ИНЂИЈА ЗА ДЕЦУ

На територији општине Инђија не постоји ниједно дете које се налази на листи чекања за похађање предшколског програма. Свечаним пресецањем врпцe је започео са радом нови вртић у који ће 260 малишана започети своје предшколско образовање.

ПОРОДИЦА ЈЕ НАЈЗНАЧАЈНИЈИ СТУБ ДРУШТВА: Министар Дмитровић у посети Инђији, подршка пронаталитетним мерама

Министар за бригу о породици и демографију у влади Републике Србије Радомир Ратко Дмитровић посетио је данас општину Инђија у циљу упознавања са мерама подршке породици које се примењују на локалном нивоу.

НАСТАВЉЕНА САРАДЊА СА БРАТСКИМ ГРАДОМ ЈАБЛАНИЦА

Председник општине Јабланица Дамир Шабановић посетио је са сарадницима општину Инђија у циљу продубљивања сарадње два побратимска града.

Њих је примио председник општине Инђија Владимир Гак. Направљен је пресек досадашњих заједничких активности који су допринели зближавању грађана ове две општине.

ОСВЕШТАН КРСТ У ЈАРКОВЦИМА

Прошле недеље је у Јарковцима епископ сремски г. Василије освештао крст и плац за подизање храма Светог Максима Бранковића.

Освећењу су присуствовали председник општине Инђија Владимир Гак, председник СО Инђија Ђорђе Димић, заменик председника СО Инђија Лазар Вукмировић и мештани Јарковаца.

ВРТИЋ СПРЕМАН ЗА НОВЕ МАЛИШАНЕ: Завршава се надоградња објекта Невен

Објекат „Невен“ предшколске установе „Бошко Буха“ у Инђији биће ускоро спреман за упис нових малишана. У току су завршни радови на фасади и изолацији а унутрашњи груби грађевински радови су завршени. Остало је да се након сушења зидова и пода постави паркет и неопходни мобилијари.

Pages