Вести

ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ СА КОМШИЈАМА

Настављамо дружење са суграђанима. Овога пута, инфо пулт су одржали активисти из I МО Инђија. Они су разговарали са својим суграђанима, упознали их са програмом Српске напредне странке, а такође је подељен и последњи број Информатора.

ОДРЖАН ИНФО ПУЛТ У НОВОМ СЛАНКАМЕНУ

Већ традиционална дружења инђијских напредњака, сваког викенда, са својим суграђанима и комшијама се настављају.

Данас су то урадили активисти из МО Нови Сланкамен, одржавши инфо пулт у центру села.

УРЕЂЕНО ШКОЛСКО ДВОРИШТЕ У ЉУКОВУ

Чланови и активисти Општинског одбора Српске напредне странке и то Месни одбор Љуково у сарадњи са мештанима овог места организовали су акцију уређења школског дворишта.

ОДРЖАН ИНФО ПУЛТ У БЕШКИ

Сунчано јутро и велики број људи који прилазе инфо пулту Српске напредне странке су обележили још једно дружење напредњака из Бешке са својим комшијама.

УКЛОЊЕН ОТПАД ИЗ ПОТОКА У БЕШКИ

Да брину о животној средини још једном су показали активисти Српске напредне странке из МО Бешка.

Сунчан дан и добра атмосфера међу бешчанским напредњацима су обележили данашњу акцију уклањања отпадног материјала из потока који протиче кроз Бешку.

ОБИЛАЗАК МЕШТАНА У НОВИМ КАРЛОВЦИМА.

Општински одбор Српске напредне странке Инђија, месни одбор Нови Карловци, обишао је своје суграђане. Овом приликом мештани Нових Калроваца изразили су похвале на рaд овог месног одбора и изнели своја мишљења и запажања шта је по њима приоритет у решавању у њиховом месту.

ОБИЛАЗАК КОМШИЈА У ЈАРКОВЦИМА

Општински одбор Српске напредне странке Инђија, месни одбор Jaрковци, обишао је своје суграђане и оне који су слабијег материјалног стања.

Мештани Jaрковацa похвалили су рaд овог месног одбора и захвалили се што брину и остаријим суграђанима као и онима којима је помоћ потребна.

ДРУЖЕЊЕ СА КОМШИЈАМА У МАРАДИКУ

Напредњаци Општинског одбора Инђија, већ по традицији, се у данима викенда друже са својим суграђанима и комшијама.

Ове суботе инфо пулт су одржали активисти из МО Марадик. Сунчано и пријатно јутро је употпунило ово дружење напредњака са својим комшијама.

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ПАРКА У ЧОРТАНОВЦИМА

Чланови и активисти Општинског одбора Српске напредне странке Инђија - Месног одбора Чортановци, организовали су акцију у истоменом месту.

Том приликом, уредили су парк и његову околину у центру места.

Pages