Вести

РАДИМО ЗА БУДУЋНОСТ ИНЂИЈЕ

Наши суграђани желе да виде да неко брине о обичном човеку, а то и јесте један од главних циљева Српске напредне странке.

Ми ту бригу показујемо свакодневно, у сваком насељу у Инђији и сваком селу инђијске општине, кроз различите активности које организујемо.

ПОСЕТА ПОТПРЕДСЕДНИКА СНС МАРКА ЂУРИЋА ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ ИНЂИЈА

Члан председништва и потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић посетио је просторије ОО СНС у Инђији и том приликом са активистима и руководством општинског одбора разговарао о предстојећим изборма који ће се одржати 21. јуна.

ОСМОМАРТОВСКИ ИНФО ПУЛТ

Ни кишно време данас није засметало активистима свих месних одбора из Инђије да одрже инфо пулт.

У знак предстојећег празника, Дана жена, они су разговарали са својим суграђанкама и делили руже.

ОДРЖАН ИНФО ПУЛТ У ЧОРТАНОВЦИМА

Дружење са комшијама се наставља.

Активисти из МО Чортановци су данас одржали инфо пулт у центру села, разговарали са мештанима, саслушали проблеме са којима се сусрећу као и очекивања по питању тога шта очекују да буде урађено у овом месту.

Подељен је и актуелни број страначког Информатора.

УРЕЂЕН ДОМ КУЛТУРЕ У ЈАРКОВЦИМА

Активисти и чланови Општинског одбора Српске напедне странке Инђија и то месног одбора Јарковци, у сарадњи са новоформираним удружењем жена "Наша воља" урадили су акцију чишћења и уређења Дома културе у овом месту.

ДРУЖЕЊЕ СА КОМШИЈАМА У МАРАДИКУ

Напредњаци из Марадика настављају дружење са својим комшијама. Овог сунчаног јутра они су одржали инфо пулт у центру села.

Разговарали су са својим комшијама, саслушали проблеме са којима се сусрећу и заједно покушали да нађу начин за њихово превазилажење.

ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ СА КОМШИЈАМА

Настављамо дружење са суграђанима. Овога пута, инфо пулт су одржали активисти из I МО Инђија. Они су разговарали са својим суграђанима, упознали их са програмом Српске напредне странке, а такође је подељен и последњи број Информатора.

ОДРЖАН ИНФО ПУЛТ У НОВОМ СЛАНКАМЕНУ

Већ традиционална дружења инђијских напредњака, сваког викенда, са својим суграђанима и комшијама се настављају.

Данас су то урадили активисти из МО Нови Сланкамен, одржавши инфо пулт у центру села.

Pages