Вести

ОДРЖАНИ ИНФО ШТАНДОВИ У СВИМ МЕСНИМ ОДБОРИМА

У организацији Oпштинског одбора Српске напредне странке Инђија, реализовани су штандови на више локација.

Месни одбори Крчедин, Нови Сланкамен, Нови Карловци, Љуково, Марадик као и сва четири инђијска месна одбора, организовали су дружење са грађанима на инфо штандовима.

НОВА ДРУЖЕЊА СА КОМШИЈАМА

Лепо време протеклог викенда искористили су чланови и активисти Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, месних одбора Нови Сланкамен, Нови Карловци, Јарковци, како би организовали дружење са грађанима на инфо штандовима.

ОДРЖАНИ ИНФО ШТАНДОВИ

Чланови и активисти месних одбора Нови Карловци, Бешка, Љуково као и сва четири месна одбора Инђија, Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, организовали дружење са грађанима на инфо штандовима.

ОДРЖАНИ ИНФО ШТАНДОВИ ТОКОМ ВИКЕНДА

Током викенда чланови и активисти месних одбора Kрчедин, Јарковци и Чортановци, Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, организовали су дружење са грађанима на инфо штандовима.

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА

Нека нам овај велики празник наде и вере у бољу будућност буде подстицај да истрајемо на Христовом путу победе љубави над мржњом, истине над лажима и правдом над неправдом.

Нека Васкрс донесе снагу свим нашим суграђанима да свако искушење превазиђу, а у домове донесе здравље, радост, слогу и срећу.

ОДРЖАНЕ ИЗБОРНЕ СКУПШТИНЕ У СВИМ МЕСНИМ ОДБОРИМА

У организацији Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, у претходних недељу дана, одржане су изборне скупштине свих месних одбора. На свакој седници изабрани су председници месних одбора, потпредседници као и делегати који ће присуствовати Изборној скупштини Општинског одбора, која ће се одржати 27.

ВЛАДИМИР ГАК ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА ТЕМЕЉИМА СПОРТСКЕ ХАЛЕ У БЕШКИ

„Вишедеценијски сан Бешчана се остварује“, рекао је председник Општине Инђија Владимир Гак, приликом обиласка радова на изградњи спортске хале у Бешки, где су у току завршни радови на изградњи темеља овог спортског објекта.

Pages