Вести

ГАК: ПОТПУНО ОДСУСТВО ОПОЗИЦИЈЕ У ЛОКАЛНОМ ПАРЛАМЕНТУ, РАЗЛОЗИ ПОЛИТИЧКИ НЕЈАСНИ

У обраћању медијима, председник општине Инђија се осврнуо и на питања која се тичу активности одборника на седницама локалног парламента, али и на потпуно одсуство представника опозиције.

"Када је у питању активност одборника већине, потпуно је природно да не узимају велико учешће у расправама током седница јер ми имамо низ састанака са одборницима, готово свакодневно и ту нема ништа нејасно. Оно што би било логично јесте да постоји опозиција, да они кажу своје мишљење и изнесу своје замерке. То не могу да подржим, пре свега зато што су изабарни од стране једне друге групе бирача, који су мислили различито од нас, чије ставове овде они треба да заступају, зато су их и бирали. Али то ће бирачи казнити сигурно на наредним изборима јер шта има горе од тога да некоме дате своје поверење на основу предизборне кампање, а да се вас глас не чује на једином месту где може да се чује, у Скупштини. Они наравно и даље примају надокнаду.

Уверен сам да на изборима свако прође онако како води своју политику и утолико сам више убеђен, а можда ћу звучати нескромно ако кажем, да ће Српска напредна странка на локалу забележити историјски резултат који ће бити тешко оборити", истакао је Гак.