Вести

ОБИЛАЗАК ЧЛАНОВА У ВИШЕ МЕСНИХ ОДБОРА

Чланови и активисти Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, месни одбори Нови Сланкамен, Љуково и Други , обишли су своје суграђане и том приликом разговарали са њимa о актуелним темема у овим местима.

Мештани Новог Сланкамена истакли су да је у овом месту приоритет реконструкција путева Нови Карловци - Нови Сланкамен и Нови Сланкамен - Сурдук и замолили чланове Месног одбора да иницирају реализацију овог пројекта.

У Љукови мештани су похвалили напоре и залагања месног одбора да се изгради вртић који је неопходан, јер досадашњи капацитети предшколске установе у овом месту, нису довољни за потребе Љуковчана. У Другом Месном одбору Инђија, истакли су значај асфалтирања улица због неометаног проласка кроз улице без обзира на временске услове.

Приликом обиласка подељени су симболични новогодишњи поклони, а материјално угроженом становништву уручени су пакети неопходних животних намирница за које су средства обезбеђена донацијама активиста, чланова и симпатизера Српске напредне странке.