Вести

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО СНС ИНЂИЈА

Поштујући епидемиолошке мере, уз присуство 104 делегата, одржана је Изборна скупштина ОО СНС Инђија.

Седницом је председавао један од повереника Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, Владимир Гак. На дневном реду су се нашле 2 тачке и то доношење Одлуке о избору Делегата за редовну Скупштину Српске напредне странке, као и доношење Одлуке о одржавању избора за руководство Општинског одбора Српске напредне странке Инђија.

Складно одлуци Главног одбора од 18.09.2021. године, о сазивању редовне Скупштине Српске напредне странке, један од повереника Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, Владимир Гак, предочио је присутнима да су Mесни одбори са територије Општинског одбора Српске напредне странке Инђија доставили Одлуке са именима делегата, као и своје кандидате за делегате на редовној Скупштини Српске напредне странке заказаној за 21. – 24.10.2021. године.

Повереник Гак је додао да на основу Одлуке Главног одбора Српске напредне странке од 18. септембра 2021. године, број делегата са територије општине Инђија јесте 20. По предлагању кандидата приступило се гласању. Са 104 гласа за, без уздржаног и без гласа против изабрано је 20 делагата који ће присуствовати редовној Скупштини Српске напредне странке. Владимир Гак, је констатовао да су сви повереници Општинског одбора СНС Инђија као и чланови Главног одбора Српске напредне странке по функцији делегати на редовној Супштини Српске напредне странке.

Када је у питању одржавње Избора за руководство ОО СНС Инђија, један од повереника ОО СНС Инђија, Владимир Гак, је предложио доношење Одлуке да се избори за руководство Општинског одбора Српске напредне странке Инђија спроведу у мају 2022. године. Ова одлука је такође једногласно прихваћена. На самом крају Изборне скупштине, Гак се осврнуо на предстојеће председничке изборе и констатовао да нас очекује један веома тежак период, он се у свом обраћању осврнуо на дешавања на Косову и Метохији и додао да смо сведоци великих притисака на Републику Србију и на председника Александра Вучића.

Оно што председнику Александру Вучићу даје снагу, како мистиче Владимир Гак, смо управо ми вечерас који једногласно доносимо одлуке, ми који смо прошли сваки месни одбор и у сваком месном одбору разговарали са грађанима како о појединачним проблемима тако и о глобалним проблемима.

Повереник Гак се осврнуо и на опозицију која нема конкретан програм већ им је једини приоритет да нападају предсденика Александра Вучића и његову породицу. "Ми као ОО СНС Инђија на предстојећим изборима за председника Републике Србије имамо јасан циљ и задатак и ја сам сасвим сигуран да ћемо га и остварити." рекао је између осталог Владимир Гак један од повереника ОО СНС Инђија.

Са Изборне Скупштине ОО СНС Инђија пружена је јасна порука и максимана подршка председнку Александру Вучићу.