Вести

ОРГАНИЗОВАНА ПРОСЛАВА ДАНА ЖЕНА У КРЧЕДИНУ

У организацији Општинскг одбора Српске напредне странке Инђија и то месног одбора Крчедин организаована је прослава Дана жена за чланице и активнисткиње тог месног одбора.

Прослави су присуствовали повереници оштинског одбора Српске напредне странке Инђија, Владимир Гак и Драгана Радиновић. Присутним припадницама лепшег пола, обратио се Владимир Гак, један од повереника Општинског одбора Српске напредне странке Инђија, поздрављајући даме и говорећи да о женама треба бринути сваки дан, а не само када је овај празник у питању и додао да се он лично труди да тако буде.

Колико Српска напредна странка брине о женама говори чињеница, јер је промењен изборни Закон па сада има 40% припадница лепшег пола што је најбољи показатељ колико нам је заиста стало да жене буду затупљене у републичким, покрајинским и локалним Скупштинама.

Гак се у свом обраћању осврнуо и на предају листе Српске напредне странке кандидата за избор посланика за Скупштину републике Србије јер се на тој листи не налази законски предвиђен минимум од 40% дама већ 45%, што је још један доказ који говори у прилог његовом излагању.

На самом крају Владмир Гак је пожелео дамама да се лепо проведу и рекао да ћемо се трудити да и у наредном периоду радимо као што смо радили до сада, да радимо и боље и да будемо још вреднији.