Вести

ПОМОЋ МАТЕРИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ЛИЦИМА

Чланови инђијског општинског одбора Српске напредне странке и то првог месног одбора Инђија и МО СНС Љуково, сакупили су средства од којих су купили неопходне животне намирнице и направили пакете хуманитарне помоћи, које су поклонили материјално угроженим породицама које живе на територији ових месних одбора.

Ово је наставак акције у низу у организацији ОО СНС Инђија у циљу помоћи материјално угроженм породицама са територије општине Инђија . Према речима Владимира Гака једног од повереника ОО СНС Инђија, Српској напредној странци ОО Инђија важан је сваки становник општине како у Инђији тако и свим другим насељеним местима.

Како истиче Гак руководство као и сви остали чланови ОО СНС Инђија ће наставити са оваквим и сличним акцијама као и у стварању једнаких услова за све становнике на територији општине. Ово је један од начина да покажемо и материјално угроженом становништву да мислимо и на њих и да се на овакав начин трудимо да им улепшамо предстојеће празнике, закључио је Владимир Гак.

За учешће у оваквим акцијама одазвали су се активисти и чланови других месних одбора на територији општине Инђије, који су такође сопственим средствима набавили намрнице, направили пакете и у току је њихова подела по насељеним местима. Ова акција биће настављена до краја године како би сви суграђани провели празничне дане у изобиљу и пријатној атмосфери