Вести

ПОСЕТА ПОТПРЕДСЕДНИКА СНС МАРКА ЂУРИЋА ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ ИНЂИЈА

Члан председништва и потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић посетио је просторије ОО СНС у Инђији и том приликом са активистима и руководством општинског одбора разговарао о предстојећим изборма који ће се одржати 21. јуна.

Ђурић је истакао да је захваљујући Српској напредној странци у протекле три године у државној каси обезбеђен суфицит, изграђено је 5.000 км аутопута, регионалних и локалних путева у Србији, незапосленост је смањена са 26 на 9,5 одсто...

„Желимо да сачувамо независност, суверенитет и територијални интегритет наше земље, укључујући Косово и Метохију. Листа "Александар Вучић - за нашу децу" је листа за заштиту српских државних и националних интереса и на Косову и Метохији.Економски развој је приоритет државне политике, зато што знамо да просперитетна и економски снажна Србија може и свим њеним грађанима да помогне и успешно се суочи са изазовима времена у коме живимо“, рекао је Ђурић и додао да је СНС једина странка која је предузела кораке како би се борила против беле куге.

План је да до 2025. године животни стандард буде подигнут и да просечна плата износи 900 евра. Владимир Гак један од повереника ОО СНС Инђија је овом приликом изразио захвалност Марку Ђурићу што је посетио ОО СНС Инђија и истакао да се и у општнском одбору Српске напредне странке у Инђији поштју свих 5 постулата странке и додао да смо ми увек спремни да изађемо у сусрет и да помогнемо нашем народу на Косову и Метохији.

Овом приликом Гак је нагласио да захваљујћи председнику Александру Вучићу у Инђију долази једна од највећих инвестиција у Србији јапанска компанија Тојо Тајерс инвестиција која је у првој фази вредна преко 390 млиона еура.

"Веома је важно да у развоју наше државе свако да свој допринос и ма колико он био мали, када се све скупи формира се јака и сигурна држава." истакао је између осталог Владимир Гак један од повереника ОО СНС Инђија Марко Ђурић је позвао активисте и руководство ОО СНС Инђија да у наредним данима до избора,у разговорима са грађанима кажу да гласањем за листу "Александар Вучић - за нашу децу" Србија сигурно наставља пут започетих реформи.