Вести

Потписивање коалиционог споразума

У просторијама СНС-а у Инђији потписан је коалициони споразум странака које делују на територији општине Инђија.

Споразум су потписали: Владимир Гак, испред СНС-а као стожера коалиције, Љубиша Раденовић(ПУПС), Милан Матијевић(СДПС), Драган Шујић(СПО) и Здравко Милковић(НС).

Владимир Гак је изјавио да је коалиција коју предводи СНС најбоља за општину Инђија и да ће ова коалиција са новим људима спречити даље пропадање општине. Гак је најавио снажну борбу за нова радна места, раскринкавање корупционе мреже која је обавила Инђију и довођење Инђије на ниво најразвијенијих општина и градова у Србији. Такође је истакао да Инђија може напредовати само заједничким радом и уједињени око заједничке идеје. 

Љубиша Раденовић испред ПУПС-а подсетио је да су пензионерима који имају пензију испод 25000 динара повећане пензије и да снажном борбом против корупције и отварањем радних места стварамо могућности за још већа повећања. Да би се повећала стопа запослености у Инђији неопходно је сменити досадашњу локалну власт. 

Лидери СДПС-а, НС-а и СПО-а позвали су грађане Инђије да масовно изађу на изборе 24. априла и дају подршку коалицији коју предводи СНС, како би заједно променили власт и довели нове инвестиције у Инђији.

УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ!

УЈЕДИЊЕНИ ЗА НАПРЕДНУ ИНЂИЈУ!