Вести

ПРЕДАТИ ПОТПИСИ ЗА ОДБОРНИЧКУ ЛИСТУ "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ".

Општински одбор Српске напредне странке у Инђији први је предао листу подршке грађана Инђије за предстојеће републичке, покрајинске и локалне изборе.

Иако се ове године први пут примењује нови метод пријаве подршке грађана листама који захтева више времена, дугачки редови и гужва испред страначких просторија у Инђији, Бешки и Новом Сланкамену показали су велику подршку грађана листи „Александар Вучић-За нашу децу“.

Носилац листе за локални парламент у Инђији и актуелни председник општине Инђија Владимир Гак захвалио се грађанима на огромној подршци изразивши уверење да ће листа Српске напредне странке у овом граду добити историјску подршку од увођења вишестраначја у Србији.

Он је додао да је још синоћ све било спремно за предају изборној комисији али да се сачекало да се то прво уради на републичком и покрајинском нивоу. Такође се захвалио свима онима који су имали намеру да потпишу и дају подршку листи али због обавеза и гужве нису стигли да дођу на ред.

Гак је најавио да, ако ова листа добије већинску подршку Инђинчана, наставити са својим тимом да још снажније и брже унапређује општину Инђију, нарочито имајући у виду да се буџет консолидовао и да су се многи горући проблеми решили.