Вести

Пуковник Шљиванчанин посетио Инђију и прoмовисао своје књиге

У пуној сали Културног центра у Инђији, пуковник Шљиванчанин промовисао је своје 3 књиге: "Сине, буди човек", "Бранио сам истину" и "Мед и жуч". Пуковник је присутнима описао један од најтежих делова у свом животу, када су га одвели у Хашки трибунал и невиног држали заточеног. 

Шљиванчанин је нагласио да Србију морају водити родољуби који искрено воле своју отаџбину и који ће се безрезервно борити за њу. 

Како је рекао, 24. априла су избори на којима не смемо дозволити да дођу они који су послали своје војнике хашком суду и при том их потпуно заборавили, који су уништили српску привреду и продали у бесцење.

На крају прoмоције, Шљиванчанин се захвалио Гак Владимиру и Милану Радуљици што су организовали његов долазак и пожелео победу на изборима, и након тога пуно успеха у вођењу Инђије ка бољем животу.

Владимир Гак се захвалио Шљиванчанину на доласку у Инђију, и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе и дају подршку Српској напредној странци. Такође је истакао да, као што су се пуковник Шљиванчанин и његови војници часно и беспоштедно борили за отаџбину, тако ће се Српска напредна странка борити за јаку Србију, јаку Војводину и јаку Инђију.