Вести

РАДИОНИЦА У ОРГАНИЗАЦИЈИ УНИЈЕ ЖЕНА

Унија жена Опшинског одбора Српске напредне странке у Инђији, организовала је радионицу, која се огледала у пуњењу џакчића лавандом и прављењу платнених еко торби.

На ову акцију су се одлучиле како би симболичним поклонима, који ће бити дељени за време празника, обрадовале своје суграђане али их и едуковале о значају заштите животне средине.

Радионици је присуствовала и Драгана Радиновић, једна од повереница општинског одбора, која је рекла да су лавандини џакчићи симболичан поклон нашим суграђанима који су поред предивног мириса, одлични у заштити гардеробе, а платнене еко торбе су одлична замена за пластичне кесе.

На овај начин покушаћемо да пробудимо свест код људи о значају екологије и употреби платнених уместо пластичних кеса јер је неопходно направити едукованог потрошача са развијеном еколошком свешћу о значају очувања животне средине, а тиме и здравља људи, закључила је Драгана Радиновић.

Акција Уније жена се наставља до краја године, а ови симболични поклони биће дистрибуирани до свих месних одбора на територији општине Инђија како би их сваки месни одбор делио својим суграђанима.