Вести

СНС: Претучени активисти у Инђији

Српска напредна странка (СНС) саопштила је данас да су њихови активисти у Инђији претучени и опљачкани и да је цео инцидент пријављен полицији. И из полције у Сремској Митровици саопштено је данас да је група младића вербално и физички напала три особе које су лепиле плакате Српске напредне странке у Инђији.

Српска напредна странка (СНС) саопштила је данас да су њихови активисти у Инђији претучени и опљачкани и да је цео инцидент пријављен полицији. 

Апелујемо на надлежне државне органе да хитно реагују и пронађу починиоце и налогодавце. Најоштрије осуђујемо физичко обрачунавање, наводи се у саопштењу.

Управо због таквих инцидената битно је да грађани изађу на изборе 16. марта, поручује СНС.

И из полције у Сремској Митровици саопштено је данас да је група младића вербално и физички напала три особе које су лепиле плакате Српске напредне странке у Инђији.

У саопштењу се наводи да се напад догодио у петак, два сата после поноћи, на раскрсници улица Максима Горког и Краља Петра Првог у Инђији, а да су нападачи активистима напредњака задали неколико удараца рукама и удаљили се са лица места.

О догађају је обавештено Основно јавно тужилаштво у Старој Пазови, а у току је идентификација нападача, након чега ће бити поднете одговарајуће пријаве.

 

Извор: http://www.rtv.rs