САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Председник Александар Вучић и његова породица свакодневно од стране опозиције трпе увреде и омаловажавање, чиме се крше основна људска права. У недостатку политичких идеја, а у циљу сакупљања јефтиних политичких поена, комби опозиција вређа и понижава породицу Вучић.

Поред изношења гнусних неистина и лажи на рачун породице Вучић они уходе и сликају чланове Председникове породице. Као што је свима у држави познато, свако неовлашћено снимање и фотографисање било кога је Законом кажњиво. Опозиција се не осврће на Закон, већ иду корак даље, па су фотографије Председниковог сина пустили у медије преко својих медијских магова.

Осим што су прекршили низ Закона, они овим директно угрожавају живот Данила, јер на фотографијама се јасно види како се он креће потпуно слободно и без икаквог обезбеђења, сходно својим годинама. Шта опозиција жели овим да постигне? Да ли они овим желе некоме нешто да јаве? Као и на све њихове провокације, гнусне лажи, најниже увреде, Александар Вучић им је мирним тоном и уздигнуте главе и овог пута одговорио.

Свако разуман у овој држави и сам може да постави питање докле више? Докле ће већина пристојне Србије морати да трпи увреде, нападе и лажи опозиције која је на нивоу статистичке грешке.

Општински одбор Српске напредне странке Инђија, најоштрије осуђује било какав вид агресије и злоупотребе Закона и позивамо све надлежне да се починиоци што пре ухвате и казне у складу са Законом. Председнику Александру Вучићу пружамо безрезевну подршку, јер једино са њим Србија има напредка, и грађани то врло добро знају.

Предаја није опција, и нећемо немо посматрати вашу охолост!

Живео Александар Вучић, Живела Србија!

ОО СНС Инђија