Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ-УЈЕДИЊЕНИ НА СКУПУ 26.МАЈА

Општину Инђија видим као свој једини дом из којег не желим никада да одем. Српска напредна странка у Инђији, од када је преузела одговорност за руковођење општином, трудила се да се Инђија гради и развија, да решавамо проблеме и да се боримо за бољи живот свих њених становника, како у селу тако и у граду.

У Инђију је дошло 17 нових инвестиција, асфалтирали смо све насфалтиране улице, не постоји село у које нисмо улагали и трудили се да нам свако место изгледа по мери и вољи грађана. Данас Инђија има стопу незапослености испод 3%. Брига о деци и породици нам је на првом месту, стипендије су нам највеће у окружењу, буџет за пољопривреду је на завидном нивоу а све већа улагања су и у туристичке потенцијале наше општине. У последње две године у Инђију се доселило 1662 нова становника која су променила место пребивалишта.

Инђија је постала најбоље место за породицу. Свега овога не би било да није одговорне политике коју спроводи председник Републике Србије, Александар Вучић. Србија је данас замља поштована у свету, земља која се захваљујући одговорној и мудрој политици развија и расте и иде путем напретка. Због свега овога позивам све грађане општине Инђија и Србије да не дозволе да нам политичке марионете запада користећи велику трагедију која је погодила читаву Србију говоре да то није тако, јер је свима јасно да они желе само једно, а то је власт по сваку цену. Не смемо им дозволити да одведу Србију у пропаст!

Не смемо дозволити да Србија стане! Напади на председника Вучића и његову породицу су свакодневни. Најоштрије осуђујем нападе на председника и говор мржње, као и понашање појединаца за које смо веровали да су прошлост.

Стога желим све да вас позовем на Велики скуп јединства на који је позвао председник Србије Александар Вучић, а који ће се одржати 26. маја у поподневним часовима.

Скуп који ће показати јединство нашег народа, скуп будућности, скуп пристојне Србије, Србије напретка и развоја која иде напред.

 

Владимир Гак, Председник Општинског одбора СНС Инђија