СНАЖНА ОСУДА ВЕЧЕРАШЊИХ ДОГАЂАЈА ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА СРБИЈЕ

Општински одбор СНС Инђија најоштрије осуђује вечерашње догађаје испред Председништва Србије где су лажне патриоте удружене са представницима бившег режима позвале на убиство председника Александра Вучића.

На данашњи дан, Сретење, када је српско јединство важније него икада, лажне патриоте и представници бившег режима оваквим порукама још једном показују да је њихова мета искључиво Александар Вучић, да их не занима Србија нити њени интереси а нарочито не оно чему је читав српски народ данас окренут, а то је празник Дана државности Србије.

Општински одбор СНС Инђија је такође са гнушањем примио вест о хапшењу лица код ког је пронађено оружје, а које је вечерас требало да присуствује скупу лажних патриота испред Председништва.

Најоштрије осуђујемо вечерашње догађаје и поручујемо лажним патриотама и тзв. опозицији Србије да се њиховом понашању и поступцима радују само Курти и остали непријатељи српског народа, на жалост велике већине пристојне Србије.

Живела Србија!

Општински одбор СНС Инђија