Саопштења

СРАМНЕ ПРЕТЊЕ БОЈАНА ПАЈТИЋА И ЈОВЕ БАКИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Инђија најоштрије осуђује најновије претње ликвидацијом председника Србије и Српске напредне странке, Александра Вучића, од стране Јове Бакића и Бојана Пајтића.

Синоћ у емисији „Утисак недеље“ смо имали прилике да чујемо речи социолога Бакића да пошто Српска напредна странка не може да изгуби на изборима, да ће их јурити по улици и бацати у реку, те је додао да се залаже за лустрацију па би да Вучића пошаље и у затвор. Питамо се, какву поруку тај човек даје студентима?

Да ли је промоција насиља са његове стране дозвољена? На изјаве Бакића надовезао се и некадашњи лидер Демократске странке, Бојан Пајтић, који је изјавио да пошто имају историјско искуство, да ће лустрирати Александра Вучића и Ану Брнабић, те да се са тиме се сложила и левица и десница.

Такође, јасно је рекао да треба да се угасе сви медији осим Н1 и Нове С? Да ли су по њима то медији који треба да остану јер сваког дана од њих чујемо претње ликвидацијом председнику Србије?

Сви чланови и симпатизери Српске напредне странке у Инђији изражавају подршку председнику Александру Вучићу, уз поруку да ће 26. маја, испред Народне скупштине, доказати јединство и мирним скупом показати како изгледа пристојна Србија!

 

Служба за информисање ОО СНС Инђија