Вести

ДРУЖЕЊЕ СА СУГРАЂАНИМА

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Инђија организовали су информативне штандове и уз кафу разговарали са суграђанима.

Информативним штандовима су присуствовали председник ОО СНС Инђија, Владимир Гак, потпредседници ОО СНС Инђија Драгана Радиновић, Марко Гашић и Ђорђе Димић. Грађани који су прилазили штанду у великом броју да пруже подршку председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци имали су прилику да се информишу о свим актуелним политичким темама, изборној кампањи, али и изнесу своја питања, предлоге и сугестије.

„Уз кафу заједно са нашим суграђанима и пријатељима смо разговарали о бројним темама. Поред свакодневних разговора у просторијама општинског и месних одбора, дружимо се са нашим суграђанима и на терену, јер је јако битно да им будемо доступни. Брига о нашим суграђанима је највећи приоритет. Веома је важно да сви грађани буду информисани о предстојећим изборима 17. децембра као и да тог дана одлучују да ли ће Србија наставити путем напредка и прогреса. Позивамо све наше суграђане да изађу на изборе и да своје поверење и подршку дају листи која једина гарантује да Србија неће стати." поручио је Владимир Гак, председник ОО СНС Инђија.

Ово је била прилика да грађани општине Инђија поразговарају и са Драганом Радиновић, кандидаткињом за посланицу у Скупштини Републике Србије на листи “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане”, као и са Радмилом Митровић и Бојаном Рашићем, кандидатима за посланике у Скупштини Аутономне покрајине Војводине на лиси “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Војводина не сме да стане”.

Средства за реализацију ове акције прикупљена су личним донацијама чланова и симпатизера Странке.