Вести

ОБЕЛЕЖЕНО 15 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији пригодним коктелом обележено је 15 година постојања Српске напредне странке.

Председник ОО СНС Инђија, Владимир Гак, присутним члановима је честитао рођендан странке и између осталог рекао да када је пре 15 година Српска напредна странка кренула да се бори, успешнију и праведнију Србију нико није могао да очекује да ћемо доћи до овог нивоа данас.

"Инђијски општински одбор има готово 6.000 чланова, имамо велики број младих, успешних и перспективних људи и то је оно што нас гура напред, а пре свега како би створили што боље услове за живот све деце са територије општине Инђија. Отворили смо велики број инвестиција и омогућили да се велики број грађана запосли, све са једним циљем за бољу, лепшу и напреднију Инђију и Инђију", заључио је у свом обраћању Владимир Гак, председник ОО СНС Инђија.

Владимир Гак се осврнуо и на предстојеће изборе и на јединство које влада у Српској напредној странци као и да ће се на предстојећим изборима показати ко ужива апсолутно поверење грађана.

Коктел је реализован средствима чланова и симпатизера Странке.