Вести

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА

На данашњој Изборној скупштини, 70 делегата колико броји Изборна скупштина Општинског одбора СНС Инђија, изгласали су председника Општинског одбора.

Изборној скупштини ОО СНС Инђија, присуствовали су Дамир Зобеница потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке, Александра Малетић чланица Извршног и Главног одбора Српске напредне странке, као и бројни други гости.

Након подношења извештаја Верификационе и Изборне комисије, конастатовано је да је пристигла само једна кандидатура и да су свих 70 делегата једногласно подржали Владирмира Гака за председника Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији. Након избора присутним делегатаима и гостима обратио се Владимир Гак, који се захвалио на подршци и истакао да ће предано и вредно наставити да ради и да се бори за бољу Инђију.

Суштина свега како је рекао Владимир Гак јесте јединство Општинског одбора Српске напредне странке у Инђији и то је оно што мора да се очува.

„Српска напредна странка у Инђији променила је однос према грађанима. Увек смо им на услузи и трудимо се да у складу са нашим могућностима, помогнемо сваком грађанину општине Инђија. Уверавам вас, да ћу докле год будем имао прилику, заједно са вама борити се за бољи и напреднији живот свих грађана Инђије, као што се и председник Александар Вучић бори за бољи живот сваког становнике наше земље.

Никада нећемо одустати од наше борбе, јер оно што најбоље знамо да радимо у Инђији је да се боримо за наш град и за нашу државу, за наш народ.

Живела Српска напредна странка! Живела Србија“ истакао је новоизабрани председник ОО СНС Инђија, Владимир Гак.