Вести

ПОСЕТА ВЛАДИМИРА ОРЛИЋА ЧОРТАНОВЦИМА

Кандидат листе "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане!" Владимир Орлић боравио је у суботу у Чортановцима где је изразио велико задовољство што је посетио ово сремско место.

"Желим да вам се захвалим, пре свега на томе што ви свакога дана неуморно, марљиво радите за своју Србију. Велико вам хвала на томе што у ту своју Србију верујете, што верујете у њен успех и што сте поносни на своју државу, на оно што она јесте данас, што је данас и слободна и слободарска и што се бори и што показује да уме да побеђује у много чему. Хвала вам што управо зато поносно и непоколебљиво ви подржавате председник Александра Вучића", рекао је Орлић и додао, да је веома важно време пред нама, да су важни избори пред нама.

"То је питање оне политике која је животна, која се тиче свакога од нас. Која се тиче свих наших породица, која је буквално она вододелница на којој се показује хоће ли нам Србије и у будућности бити или неће. И тачно је, најгори од најгорих, они које само по злу памтимо хоће данас кад вам оно кажу да Србија стане, да све стане. Хоће да нас врате у прошлост, хоће да нас гурну поново у онај мрак из ког смо већ једном спашавали главу на раменима сваком у овој земљи. Наша је порука њима да нећемо то да допустимо. Они та њихова пљачка и пустош су на једној страни 17. децембра. На другој страни само је једна снага, само је једна политика која значи живот за Србију. Која значи будућност и за Чортановце и за Инђију и за сваки крај наше отаџбине. Та је политика изборна листа "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане!" и ничег трећег нема”, поручио је у свом обраћању Владимир Орлић.