Вести

ВЛАДИМИР ГАК ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА ТЕМЕЉИМА СПОРТСКЕ ХАЛЕ У БЕШКИ

„Вишедеценијски сан Бешчана се остварује“, рекао је председник Општине Инђија Владимир Гак, приликом обиласка радова на изградњи спортске хале у Бешки, где су у току завршни радови на изградњи темеља овог спортског објекта.

За ову фазу радова средства у износу од 34 милиона динара обезбедила је Општина Инђија. Наредни корак је обезбеђивање нових 154 милиона динара за наставак изградње, односно стављање под кров објекта. „Бешчани, али и сви Инђинчани, добиће модерну спортску халу, како за организацију спортских, тако и за остале манифестације које ће ту бити организоване“, нагласио је Гак, и додао да ће објекат до Нове године бити стављен под кров, а потпуно завршен за годину дана.

„Мештани Бешке свакодневно обилазе градилиште и задовољни су што изградња објекта напредује планираном динамиком“, рекао је председник Месне заједнице Бешка Новица Темуновић, преносећи утиске свих Бешчана.

Поређења ради, спортска хала у Бешки коштаће два милиона евра, док ће се за нову спортску халу Инђији издвојити чак 17 милиона евра, односно за та средства свако село је могло добити модеран спортски објекат.

Извор: Општина Инђија

Фото: Printscreen